back in norway

Ja, så var man hjemme igjen i lille, men herlige Norge. Det ble en laaang flytur pga NULL (og da mener jeg null) søvn. Gikk bare ikke rett og slett .. Så jeg så "Never Say Never" - den var faktisk bra! Så litt nyttig fikk jeg ut av å være våken :p Nå er jeg altså så trøtt at jeg trenger et par timer på øyet for å holde ut dagen! Slenger med bilder fra den siste hele dagen i NY:






4 kommentarer:

  1. velkommen tilbake! Ser ut som dere har hatt noen fantastiske måneder over dammen:)

    SvarSlett
  2. Hei!
    Jeg fant bloggen din, litt sent men: bedre sent enn aldri!
    Jeg har utrolig lyst til å ta 4 mnd i New York når jeg er ferdig med videregående. Så jeg har et par spørsmål!

    Var det verdt pengene? Hvordan bodde du og hvordan er bomulighetene? Nooe du vil anbefale og noe man bør holde seg unna? :)

    Takk på forhånd! -Sara

    SvarSlett
  3. Tine Marie: Tuuusen takk :) Det har vi! Nå skal norsk sommer nytes :)

    SvarSlett
  4. Sara:

    Hei! Hehe, så sant så sant. Jeg tok mine fire mnd via Gateway College, og det var utrolig mye surr og dårlig samarbeid - både med elevene og foreleserne. Det hele endte med at alle elevene tikk tilbake 1/4 av studieavgiften, for alt var en eneste stor skuffelse. SÅ hvis du velger å dra med de, undersøk alt NØYE først, og forsikre deg om hvordan det kommer til å bli med skoledagene, fag dere skal ha, osv. Bare et lite tips! Ellers så har Gateway stått på for å fikse feilene side, det må jeg si :)

    Så skolemessig synes jeg det ikke var verdt pengene. Å bo i NY er utrolig dyrt. Gateway har noen leilighetskomplekser som de vet er trygge som de samarbeider med. For det er fort gjort å bli lurt om du begir deg ut på å finne leilighet på egenhånd. Jeg og mine 3 andre roomies, fant leilighet helt selv, men det var litt av et prosjekt! Hold deg unna CRAIGSLIST (en type finn.no). Side du kan bruke er homeaway.no. Der er de fleste ganske sikre, men var helt bombesikker før du tar valget. Det er viktig å ha pratet med utleier på telefon, fått en skikkelig kontrakt osv. Jeg spurte om en tante jeg hadde i NY kunne komme å se på leiligheten - dette hadde jeg ikke, men det var bare et sikkerhetsspørsmål fra min side. Så vær litt lur!

    Vi bodde her:http://nycvacationhome.com/

    Veldig fornøyd, utleier var utrolig hjelpsom og hyggelig, alltid der om du trengte noe hjelp. Men vi betalte 8000 kr hver i måneden, og vi var 4 jenter. Så du kan jo tenke deg .. Vi bodde jo ikke akkurat i noen luksusleilighet! Men, sånn er livet i byen som aldri sover :)

    Håper du fikk litt hjelp! Er bare å spørre mer, vet det kan være utrolig forvirrende dette leilighetsgreiene!

    Lykke til :)

    SvarSlett