serendipity III



Etter gårsdagens shopping, møtte jeg Maria for å spise middag på Serendipity III . Det er en veldig populær restaurant på 60nde gate imellom 2. og 3. avenue på Upper East Side, startet av Stephen Bruce i 1954. Ved første øyenkast ser det virkelig ikke ut som en restaurant, men heller mer som en slags boutique - en veldig liten boutique! Men som veldig mange andre restauranter og butikker her på Manhattan kan fasaden lure hvem som helst. Med en gang man kommer inn strekker lokalet seg som regel langt innover og stedet er overraskende stort! I dette tilfellet stemte ikke dette helt, da Serendipity III er en veldig liten og intim restaurant; noe som fører til lang ventetid for å få bord, da det ikke er mulig å reservere. Den er hovedsakelig kjent for sine enorme desserter og den berømte "Frozen Hot Chocolate". I tillegg til dette selges det også litt småtteri; rare smykker, lamper, glitter og andre dingnser. De selger også "Frozen Hot Chocolate" i poseform, på samme måte som "Toro Rett i Koppen". Dette ble jeg veldig glad for i starten, men etter å ha smakt den deilige desserten servert på stedet, er jeg redd for å ødelegge opplevelsen med å lage en skikkelig dårlig versjon hjemme .. Hehe. 


 Innredningen består av forskjellige type glass- lamper og skulpturer.
 Skjønner Maria!
 Vi bestilte det samme begge to, i fryk for å bli misunnelig på den andre, hehe. "Chicken Diva" var kjempe godt!
Jeg og min gode og ikke minst STORE Frozen Hot Cholocate

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar